EDİRNE / MERKEZ - Yusufhoca Ortaokulu

Yusufhoca Ortaokulu

Babademirtaş Mh. Yusuf Hoca Mektep Sk. No 32/1
Vizyon
Demokratik, laik, hukukun üstünlüğüne inanan, insan haklarına saygılı, Atatürkçü düşüncenin ışığında yurt ve dünya sorunlarına duyarlı, insan ve vatandaşlık haklarına saygılı, barışçı, çevreci, gerçekçi, girişimci, estetik anlayışı gelişmiş, kendisi ile barışık, kişilikli, üretken ve uyumlu, kaliteyi hayat tarzı olarak benimsemiş çevresine model olan bir eğitim kurumudur. Okulda teknolojinin her alanından eğitimde yararlanmak esastır.
Misyon
Çağdaşlığın, teknolojinin, toplumsal yardımlaşmanın, milli değerlerin egemen olmasını sağlayacak, toplumun gelişmesine katkıda bulunacak ve yaratıcı düşünebilen insanlar yetiştirecektir. Bu misyonu gerçekleştirmek için, Yusufhoca Ortaokulu bugün ulaştığı düzeyi aşarak eğitimde mükemmelliği ölçü alan eğitim kurumu olacaktır.
Başarılar
2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılında okulumuz 8-B sınıfı öğrencilerinden Beyza Usta 24 Kasım Öğretmenler Günü için düzenlenen şiir yarışmasında il birincisi olmuştur.
08:40/15:20
Kalorifer (Doğalgaz)
Şehir içi minibüs hatlarıyla.
Edirne/ Merkez
İl merkezinde
2016-2017 Eğitim Öğretim Yılı Masa Tenisi İl Birinciliği
Yurtdışı Proje Faaliyetleri
Erasmus KA1 Bireylerin Öğrenme Hareketliliği kapsamında 2 öğretmenimiz PRAG-ÇEKYA' da "Oyun Temelli Öğretme" konusunda eğitime katılacaklardır.