EDİRNE / MERKEZ - Yusufhoca Ortaokulu

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun

Nis

Turizm Haftası Etkinlikleri kapsamında "Gönüllü Turizm Elçileri "

Müze ziyaretinde bulunup kil çamurundan sanat etkinliği yapmışlardır.

Nis

Ulusal Egemenlik ve Bağımsızlık konulu söyleşi sebebiyle Kıbrıs Gazilerimiz programımıza katılmıştır.

Mrt

Çanakkale geçilmez!!! Çanakkale Zaferi'nin 109. yıl dönümünde başta

büyük önderimiz Mustafa Kemal Atatürkü ve gözünü kırpmadan

canlarını feda eden kahramanlarımızı sevgi ve saygıyla anyoruz.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşının Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma programımızı gerçekleştirdik İstiklal Marşını güzel okuma yarışması sonucu dereceye giren öğrencilerimiz belirlendi.

Ock

Bu proje okulumuz öğrencilerini kapsamaktadır. Her hafta bir sınıf görevli olup duvar gazatesi hazırlamaktadırlar. O haftanın önemini anlatan yazılar, görseller hazırlanmakta ve öğrencilerimiz istedikleri konuda yazılar, şiirler yazabilmektedirler.

1       Projenin amacı:

a.        Öğrencilere sorumluluk duygusu kazandırmak.

b.       Öğrencilerin özgüvenini arttırmak.

c.        Işbirliği içinde çalışma becerisi geliştirmek.

d.       Yazılı olarak ve görsel olarak kendini ifade etme becerisi kazandırmak.

Öğrencilerimizin kendilerini ifade etmebecerilerini geliştirmek, işbirliği içinde çalışmaalışkanlığı kazandırmak ve sorumluluk almalarınısağlamak amacıyla "Sira Bizde" projemiziuygulamaya koyduk. Her hafta bir sınıfın görevliolduğu projede öğrencilerimiz bir tema belirleyipbir duvar gazetesi çıkaryorlar. Emekleri içinöğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ekm

Tüm operatörlerden aylık 2 TL karşılığı (Turkcell, Vodafone, Avea) bu hizmeti başlatmak için çocuğun TC kimlik numarasını yazıp 8383 'e göndermeniz yeterlidir. Üyeliğinizi başlattığınızda e-okula girilen bilgiler cep telefonunuza bilgilendirme olarak gelecektir.

Ekm

Haz

YUSUFHOCA ORTAOKULU AİLESİ OLARAK 2023 LGS 'YE GİRECEK ÖĞRENCİLERİMİZE BAŞARILAR DİLİYORUZ.